iPhone laten repareren? Snelle en betaalbare reparatie is mogelijk! Bel of kom langs in onze shop aan de Spittaalstraat 62 te Zutphen 0575-841729 reparatie iPhone

Telefoon reparatie
Zutphen

Is het scherm van je telefoon of tablet gebroken of beschadigd? Je telefoon of tablet scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds de telefoon of tablet uit is, hebben wij al duizenden telefoon of tablet scherm reparaties uitgevoerd en dit doen we meestal binnen 30 minuten.

Telefoon reparatie Zutphen

Woon je in Zutphen en ben je op zoek naar een betrouwbare monteur voor het repareren van je iphone of Android toestel? Dan is Pro Telecom aan de Spittaalstraat 62 het bedrijf waar je op staat te wachten. Deskundige monteurs, specialistische apparatuur, originele onderdelen, dat zijn de ingrediënten voor een succesvol smartphone reparatiebedrijf dat alle problemen en klachten aan kan. Van een simpele schermvervanging tot aan data recovery en ultrasone reiniging bij ernstige waterschade. Voor hoogwaardige telefoonreparatie uit Zutphen, moet je bij Pro Telecom zijn! Voor een iPhone reparatie of andere telefoon reparatie ben je bij ProTelecom altijd welkom.

Waarom kiezen voor Pro Telecom als je in Zutphen woont?

Pro Telecom  repareert  alle soorten telefoon reparaties. Al meer dan 8 jaar is Pro Telecom bezig met het opzetten van  smartphone-werkplaatsen, waar we enkel samenwerken met erkende specialisten met een gepaste opleiding.

Het belangrijkste is dat we snel en secuur werken. De reparatie zelf zal waarschijnlijk niet veel tijd kosten, omdat we doorgaans binnen 30 tot 60 minuten de reparaties voltooien. Daarnaast streven we ernaar om de noodzaak tot nazorg te verminderen, omdat we het gewoon in één keer goed doen. Na een reparatie bij Pro telecom kan je smartphone er hopelijk weer lang tegen aan. Dit bespaart zowel tijd als geld. Een iPhone reparatie, Samsung reparatie iPad reparatie of andere reparatie voeren we razendsnel en professioneel uit.

Reparaties die passen bij jouw toestel

Elk toestel heeft zo zijn eigen unieke eigenschappen. Je hebt er verschillende apps op staan, gebruikt je toestel in situaties die jouw eigen zijn. Zo ontstaan er bij toestellen van verschillende eigenaren ook verschillende schade-patronen. Elk toestel vereist hierdoor een andere aanpak. De monteurs denken altijd na over de beste en meest efficiënte aanpak voor jouw en je specifieke toestel.

Middels een uitgebreid vooronderzoek en een goede diagnose stelt de Protelecom monteur haarfijn vast wat er precies aan de hand is met je telefoon. Hij formuleert aan de hand van deze informatie een plan van aanpak. Middels dit plan wordt de reparatie aan jouw toestel uitgevoerd. Geen onnodige reparaties die zowel tijd als geld kosten. Hij doet precies wat er nodig is en niet meer. Dat is ook voor ons handig, omdat wij dan zuiniger zijn met onze onderdelen en ook de kans op extra schade verminderen. Ook voor toestellen uit Zutphen,Vorden, Wichmond,Baak,Warnsveld liggen goed doordachte telefoonreparaties binnen handbereik!

Garantie

Bij smartphone reparaties van onze locatie nabij Zutphen houden we een garantieperiode van 6 maanden aan. Als je dus problemen ondervindt binnen deze termijn, lossen we het probleemloos voor je op. We houden er wel rekening mee dat het dan niet gaat om nieuwe val- en/of waterschade.

Levertijd

We streven ernaar dat er in al onze vestigingen, dus ook in de vestiging nabij Zutphen, de juiste onderdelen beschikbaar zijn voor een snelle reparatie aan je telefoon. Toch kan het weleens voorkomen dat het wat langer duurt, simpelweg omdat een onderdeel niet voorhanden is. We zullen je hierover op de hoogte stellen en het onderdeel meteen bestellen. Meestal is het onderdeel dan binnen 24 uur geleverd!

Of je nu komt voor een iPhone reparatie, Samsung reparatie of een ander soort reparatie: je weet dat je weet zeker dat je snel weer een goed werkend toestel tot je beschikking hebt.

Contact

Woonachtig in Zutphen en op zoek naar een voordelige telefoonreparatie? Neem dan contact op met  Pro Telecom bij jou in de buurt! Bel of mail ons:

Telefoon: 0575-841729 / E-mail info@pro-telecom.nl