Clearplex

Nieuw bij Pro-Telecom: Clearplex!

Meer dan 50% van alle telefoons in Nederland heeft gebreken. Hiervan heeft de helft een kapot scherm. Je hebt dus nu echt een screen protector nodig voor op je telefoon. Wanneer je dit aan het lezen bent en je telefoon scherm nog heel is, bestaat er dus een kans van 30% dat binnen een aantal weken jij ook een kapot scherm gaat krijgen (bron: onderzoek Motorola, W3 Solutions rapport). Verminder dus de kans dat jouw telefoon scherm binnen de kortste keren kapot gaat. Eén van de opties die wij bij Protelecom adviseren is een ClearPlex™ screen protector. Dit is de beste bescherming voor je smartphone, tablet of draagbaar apparaat (wearable device, zoals een smartwatch). ClearPlex™ is een sterke, onzichtbare film (folie) die voor het eerst werd ontwikkeld voor High-end auto ruiten. Later beschermde NASA haar telefoon en tablet schermen met in het ruimte station. Nu kan Protelecom het toepassen op elk mobiel apparaat dat jij bezit!

 

Voor wat is deze nieuwe techniek geschikt?

Er is een nieuwe techniek om je smartphone, tablet of smartwatch te beschermen tegen krassen en stoten. Met een database van meer dan 4000 modellen is er een oplossing voor alle smartphones en heel veel andere toestellen. ClearPlex is er dus voor alle merken en modellen telefoons, tablets en smartwatches. Dus ook voor de gebogen schermen van de Samsung Edge modellen. Er wordt een “eigen” screenprotector voor iedere klant op maat gemaakt. Deze wordt vervolgens op het desbetreffende toestel geplakt. Het concept is dus heel persoonlijk richting de klant.

Wat houdt de screenprotector van ClearPlex precies in?

Met ClearPlex maak je in zeer korte tijd een screen- of backprotector. Het is een techniek waarbij een zelfherstellende folie (nano technologie) met een gel laag wordt vastgezet. De folie laat niet los en er komen geen luchtbelletjes onder. Het voordeel van deze protectie is dat je door de folie je scherm beschermt en de levensduur en duurzaamheid van je smartphone verlengt.